Go4Hockey deze zomer weer op de club.

19-1-2015  | 
Go4Hockey drie daagse is komende zomer weer bij ons op de club.
 
 
Ben jij op de Go4Hockey drie daagse 2014 geweest? Vond jij het ook zo leuk en kijk je alweer uit naar de drie daagse van aankomende zomer? Of was je er afgelopen zomer niet bij maar wil je drie sociale, leerzame en leuke dagen beleven, dan is dit helemaal iets voor jou!
 
Met Go4Hockey ga je drie dagen trainen op je hockeyvaardigheden. Je komt veel in aanraking met bal en stick en je krijgt training van top- trainers. De trainers hebben een eigen basis niveau van overgangsklasse en zijn getraind in het begeleiden van jonge kinderen. Op deze manier krijgen de kinderen tips en nieuwe vaardigheden om hun eigen talent te ontwikkelen. Naast veel hockey wordt er ook plezier gemaakt door middel van verschillende sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld een quiz, samenwerkingsopdrachten en waterpret.
 
Je krijgt een origineel Go4Hockey - Playerlayer shirt, elke dag een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes. De Go4Hockey drie daagse vindt plaats op maandag 13 juli t/m woensdag 15 juli 2015.  Als je voor 1 mei 2015 inschrijft, krijg je leuke hockeysokken cadeau.
 
Kijk voor meer informatie op www.go4hockey.nl of schrijf je snel in op de website.