Nieuwsafbeelding

Rabo fandag

9-11-2015  | 

Zaterdag 24 oktober jl. vond de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag plaats op Mixed Hockeyclub Zoetermeer. Zeshonderdvijftig kinderen tussen de zes en twaalf jaar beleefden een unieke meet&greet met de toppers van de Nederlandse hockeyteams. In tegenstelling tot voorgaande edities konden kinderen dit jaar zich ook opgeven met hun hockeyteam. Dit bleek een groot succes uit de vele aanmeldingen.

Een van de deelnemende teams was meisjes E1 van HC De IJssel. Tijdens de hockey fandag kregen zij tips&tricks van hun hockeyhelden op het veld en konden zij hen "alles” vragen tijdens een speciale kinderpersconferentie. Ook was er de mogelijkheid om handtekeningen te scoren en met de internationals op de foto te gaan.

 

"Het is echt super leuk om onze jonge fans tijdens de fandag te ontmoeten en te inspireren. Ik kan me nog goed herinneren hoe mooi ik het vroeger vond om een wedstrijd van het grote Oranje te zien en handtekeningen te verzamelen”, aldus Maartje Paumen, aanvoerster van het Nederlands dameselftal.

De Rabo Hockey Fandag is dit jaar voor de vierde keer gehouden. Het evenement vindt ieder jaar plaats op de middelste zaterdag van de herfstvakantie op een hockeyvereniging die gesponsord wordt door de Rabobank.

De Rabobank investeert structureel in de top en in de breedte van het hockey. Onze betrokkenheid geven we vorm door het partnership met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en de ondersteuning van hockeyverenigingen. Met ongeveer 75% van alle hockeyverenigingen heeft de Rabobank een (sponsor) relatie. Wij nemen hiermee een bescheiden aandeel in de verenigingen die op hun beurt van onschatbare waarde zijn voor onze samenleving.

 

Voor meer informatie kijk opwww.rabosport.nl/hockey.