“De Goaliechallenge met Pirmin Blaak”

13-6-2016  | 

Kom naar het unieke Weerstandfonds Goalie Challenge event op 18 juni op Hockeyclub Rotterdam.

Want nooit meer ziek… Dat zou fantastisch zijn toch?!

Het Weerstandfonds helpen? Verdedigen kan iedereen! Kom samen met al je vrienden, vriendinnen, familie, teamgenoten en collega’s naar ons te gekke event dat in samenwerking met de keepersschool GoalieWorks van Pirmin Blaak (tweede keeper van het Nederlands hockeyelftal) op 18 juni georganiseerd wordt in het hockeystadion van HC Rotterdam.. De entree is gratis, maar voor het deelnemen aan de activiteiten vragen we een donatie voor de Stichting.
100% van de opbrengst van de dag gaat naar het goede doel. 

Het Weerstandfonds GoalieChallenge Event
In samenwerking met GoalieWorks wordt dit event georganiseerd om iedereen een leuke en bijzondere dag te bezorgen. Maar dit event heeft nog een erg belangrijk doel, namelijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het Weerstandfonds. Of je nou een keeper, veldspeler of zelfs geen hockeyer bent, het maakt niet uit. Iedereen is welkom!

Tussen 16.00 uur en 21.30 uur zullen er verschillende gave activiteiten plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk zijn. De bar is open voor een hapje en een drankje. Bij voldoende animo worden maaltijden geserveerd. Opgeven kan via Facebook.
Om het event nog gezelliger te maken zal er de hele dag door een DJ voor muziek worden gezorgd. 

Tijden
• 16:00 Inloop van het event.
• 16:30 – 18:00 GoalieClinic I - Niet alleen voor Goalies.
• 16:30 – 17:30 Bootcamp I - Work that body in een uitdagend parcours!
• 19:00 – 20:30 GoalieClinic II - Niet alleen voor Goalies.
• 19:00 – 20:00 Bootcamp II - Work that body in een uitdagend parcours!
• 16:30 – 20:30 GoalieChallenge – in volledige Keepersoutfit: versla jij het ballenkanon?
• 20:30 – 21:30 Demonstraties en een Challenge van een mystery guest tegen
Pirmin Blaak.

In de aanloop naar het evenement zullen er nog meer te gekke activiteiten worden toegevoegd. Deze blijven nu nog even een verrassing. Houd dit event op Facebook dus nauwlettend in de gaten, want het is zeker veelbelovend! 

Prijzen voor het goede doel
• Bootcamp € 10,- 
• GoalieChallenge € 15,- (20 ballen uit het kanon) 
• GoalieClinic € 20,- 
• Weerstandfonds paraplu € 25,- 

Steun het Weerstandfonds
Jouw steun is altijd welkom! Donaties zijn altijd mogelijk via Giro 6440. 
Het Weerstandfonds financiert hiermee onderzoeksprojecten binnen het vakgebied immunologie en infectiologie, waaronder kennis en verbetering van ons afweersysteem resistentie van bacteriën tegen antibiotica (een groot probleem) en immunotherapie, een veelbelovende ontwikkeling. Het Weerstandfonds staat ook voor het stimuleren van samenwerking in onderzoek en voor het creëren van awareness voor de urgentie van bovengenoemde onderzoeken.

Wij hopen jou met al je vrienden, vriendinnen, familie, teamgenoten en collega’s (teamuitje!!) persoonlijk te ontmoeten tijdens dit te gekke event!


https://www.facebook.com/weerstandfonds/videos/1114915328566175