Nieuwsafbeelding

Schema inleveren trainings- en keepersmateriaal

19-6-2016  | 
Beste keepers, coaches, aanvoerders, trainers en managers,

Het eind van het seizoen 2015/2016 komt in zicht. Misschien nog een kampioens-/promotiewedstrijd, selectie of een gezellig toernooi, maar aan alles komt een eind. 

Alle geleende materialen zoals; keepersspullen, ballen, hesjes, pionnen, slotjes en opzetmaskers moeten allemaal weer ingeleverd/gecontroleerd worden. Vaste keepers wordt verzocht zelf hun materiaal in te leveren en te laten controleren. Niet stinkend inleveren is gewenst. Teams die geen vaste keeper hebben worden verzocht er toch voor te zorgen dat iemand het materiaal inleverd. Zorg ervoor dat er geen privéspullen, zoals stick, toc, zelf aangeschafte ballen e.d. in de tas zit die je inlevert. 

De trainingskluisjes en keepers kluisjes moeten voor de vakantie begint, open, leeg en schoon zijn. Anders knipt de materiaalcommissie de kluis open. 

Om het inleveren overzichtelijk te houden en lange wachttijden te voorkomen krijgt iedere vertegenwoordiging van een team een inleverdatum plus tijd toegewezen. Ruilen van tijd is toegestaan, maar geef dit even door aan de materialencommissie. 

De jongste jeugd heeft zijn eigen inleverdatum. Bij vragen of als er iets niet correct in deze lijst staat, graag de materialencommissie raadplegen, dit kun je doen via het volgende mailadres; [email protected] Ben je in het bezit van clubmateriaal en staat jouw naam niet op de lijst, wordt je toch verzocht deze in te leveren. De materiaalcommissie heeft het volgende schema gemaakt.