Nieuwsafbeelding

Geslaagde familiedag

28-6-2016  | 

Love, Peace en Hockeyness

Afgelopen zaterdag is weer de traditionele familiedag gehouden. Ditmaal met extraactiviteiten en ook extra onder de aandacht gebracht in het kader van het 40 jarig bestaan van onze vereniging. 

Terwijl de voorbereidingen nog in volle gang waren druppelden de eerste teams die ochtend al binnen. Soms al aangepast aan het thema, soms moest dit op het laatst nog gebeuren. De "teamtaarten” werden uitgestald op de hiervoor klaargezette tafels, zodat deze beoordeeld konden worden. Vanaf half elf gingen dan de wedstrijden van start. Ook de taarten moesten eraan geloven en al snel was daar niet veel meer van over dan lege taartbodems en erg veel kruimels.


Mooi om te zien dat op alle 6 (halve) velden, jong en oud, geen en heel hoog niveau, op een heel leuke manier wedstrijdjes tegen elkaar speelden. Soms fanatiek, vaak helemaal niet, maar wel altijd sportief. Naast de hockey wedstrijden was er een stormbaan aanwezig en een snelheidsmeter die de snelheid van een geslagen bal meet. In de loop van de dag kon iedereen loten kopen voor de tombola. Na afloop van de wedstrijden werd dan de trekking verricht van de loten voor de tombola. Dit keer hadden de organisatie en sponsors extra uitgepakt met leuke prijzen. De familiedag eindigde met de prijsuitreiking. Een wisselbeker voor de winnaar, een schaal bitterballen en een zak drop als tweede en derde prijs. Door het heerlijke weer bleef het lang druk en kon iedereen die dat wilde genieten van een chinees buffet en muziek. Zo liep deze dag naadloos over in het A/B feest in de avond.Hieronder de link naar foto's van Paul Martens

Hieronder de link naar foto's van Auke Helder