Nieuwsafbeelding

Nieuwe kleding HC de IJssel

26-7-2016  | 

Met ingang van het seizoen 2016-2017 introduceren we een verfrist tenue. De club en leverancier (Club Colors) hebben kleuren, snit, kwaliteit en maten afgesproken en vastgelegd. Op deze manier willen we ervoor zorg dragen dat er de komende 4 jaar geen fluctuaties plaatsvinden en hierdoor shirts, broeken, rokken en kousen steeds hetzelfde zijn.

We gaan over op een nieuwe manier van bestellen/kopen. Dit zal lopen via de website, er komt geen tussenhandel meer aan te pas. In de derde week van augustus komt de website in de lucht en kun je de kleding voor de IJssel zien aan de hand van foto's. Op de site van Club Colors kun je nu al een idee krijgen hoe het eruit gaat zien, diverse andere clubs zijn ons voorgegaan. Op de website komt er in augustus een link naar Club Colors waar je het tenue kan bestellen dat vervolgens thuis bezorgd wordt of opgehaald kan worden bij een afhaalpunt.

Verder introduceren we -op verzoek van veel leden- een nieuw "UIT-tenue”. Zelfde broek en rok als thuis-tenue, alleen shirt en sokken lichtblauw. Ter introductie zullen we in het begin van het seizoen met een speciale introductieprijs komen voor een combi van uitshirt en kousen, maar daarover later meer.

In het weekend van 27-28 augustus komt er een speciale "koop-dag” op de club zelf. Je kan dan passen en direct kopen op de club, hierdoor bespaar je verzendkosten! Voor latere bestellingen blijven er "pas-shirts” op de club aanwezig, dus kun je voordat je bestelt altijd even de goede maat passen.

De verkoop van sokken zal via de bar lopen (dit  omdat de kosten voor verzending niet in verhouding staan tot de prijs van de sokken).

De nieuwe prijzen zullen zeer binnenkort op de website bekend gemaakt worden. Deze zullen weinig afwijken van de prijzen die via Groen berekend werden.In overleg met Club Colors komen er op korte termijn ook trainingspakken etc. beschikbaar.