Nieuwsafbeelding

Welkom op de IJssel borrel

31-8-2016  | Het nieuwe seizoen is al volop begonnen. De nieuwe teams zijn al druk bezig met trainen en oefenwedstrijden. In het weekend van 10/11 september staan de eerste competitiewedstrijden op de agenda. Spannend maar vooral ook heel leuk!

Wij nodigen graag alle ouders van de (jongste) jeugdteams uit op de club voor een welkomstborrel op woensdag 7 september van 19.30 – 21.30 uur. Tijdens deze welkomstborrel zullen we vanuit verschillende kanten iets vertellen over hockeyclub De IJssel. Wie doet wat binnen de vereniging? Hoe werkt de vereniging eigenlijk? Wat zijn belangrijke dingen voor een teamsport? Wat wordt er van mij verwacht als ouder? Wat mag de club van mij en mijn kind verwachten? Wat wordt er nu precies bedoeld met termen als Breedtesport, Selectie, Topsport, etc.? En wellicht zijn er nog hele andere onderwerpen waar jullie meer over willen horen. Alle vragen kunnen gesteld worden!

Alle ‘nieuwe’ ouders zijn van harte welkom, maar zeker ook ouders die al langer rondlopen op de club, maar toch eigenlijk nog eens wat meer willen weten.

Vanuit de club zijn in ieder geval ‘vertegenwoordigers’ van het Bestuur, Commissie Jongste Jeugd, Sponsoring en de Top- en Breedtesport aanwezig.

Tot woensdag 7 september!