Nieuwsafbeelding

Goede start nieuw seizoen JC2

11-9-2016  |  Na een zwaar vorig seizoen hebben de mannen van JC2 de moed weer bij elkaar geraapt. Een 5-man sterk ondersteuningsapparaat is voor hen klaar gezet, twee technische staf, twee coaches en een nieuwe trainer en bij vertrek van het verzamelpunt zijn de met naam en nummers bedrukte nieuwe tenues aan de sterren uitgereikt.Tijdens de voorbespreking herinneren de coaches het team nog even aan de door hen zelf uitgesproken doelstelling, namelijk kampioen worden. "Die doelstelling halen, begint vandaag", aldus de coach en vol goede moed liepen de mannen fier en zelfverzekerd veld 2 van Voorne op. De Scrum, de yell en de spirit, alles was aanwezig! En dat werkte, want na 2 minuten van het de start van het eerste kwart viel al het eerste doelpunt van Max Schalkwijk vanuit een strafcorner scoorde hij 7 minuten later nogmaals.

Hidde de Nie wilde natuurlijk niet achterblijven en scoorde in de laatste minuut van het eerste kwart met een schitterende tip-in. In Het tweede kwart waren het Hens Boer, Djano Malawau, Valentijn van Winden en wederom Hidde de Nie die het team op 7-0 brachten.

Om het spel voor de tegenstander ook leuk te houden werd een nieuwe regel toegevoegd aan het spel: niet meer dan twee aanvallers van De IJssel tegelijk in de cirkel. Dit bracht Voorne enkele malen in onze cirkel, maar uiteindelijk werd de eindstand toch nog 12-0.

Wat een start van de competitie. Het grote aantal aanwezige ouders ging trots naar huis, klagend dat de speeltijd toch eigenlijk veel te kort is en ze graag meer hadden gezien. Nouja, niet echt, maar zo voelde het bij team en coaches...