Meedoen aan "Heibel aan de Lijn ([email protected])"?

21-1-2017  | 

NHC de IJssel is gevraagd om mee te doen aan een nieuw seizoen Heibel aan de Lijn van de KRO-NCRV /[email protected].

KRO-NCRV /[email protected] is op zoek naar een jongen of meisje tussen de 8 en 12 jaar, die hockeyt bij de NHC de IJssel, met een iets té fanatieke vader, moeder, opa, oma of ander familielid. Iemand die weleens te horen mag krijgen, dat het een beetje minder mag. Een familielid waarvoor de hockeyer/hockeyster zich misschien soms een beetje schaamt. De kinderen kunnen met de programmamakers op een leuke en luchtige manier aan de betreffende ouder vertellen dat het soms wel iets rustiger mag. Samen met ons haalt het kind een ‘grapje’ uit met de fanatieke ouder. Deze ouder weet in eerste instantie niet dat het programma over fanatieke ouders gaat, en uiteindelijk vertelt het kind dat zelf aan zijn/haar vader of moeder.

De insteek van het programma is heel positief, sport moet immers leuk zijn, helemaal voor kinderen! Het aanmoedigen hoeft niet per se in negatieve zin te gebeuren, het kan immers ook overdreven enthousiast zijn. Om te zien hoe het programma ongeveer in elkaar steekt kunt je via dit linkje een aflevering van het nieuwe seizoen bekijken: http://www.npo.nl/ heibel-langs-de-lijn/31-10- 2016/KN_1685617

Ben jij die jongen of meisje tussen de 8 en 12 jaar en heb je een iets té fanatieke vader, moeder, opa, oma of ander familielid die weleens te horen mag krijgen, dat het een beetje minder mag, stuur dan een mail naar [email protected] gmail.com.

Of misschien kent u wel iemand die té fanatiek/overenthousiast is en waarvan u weet dat zijn zijn/haar kind daar moeite mee heeft, dan zijn dit kind met deze vader/moeder misschien wel de juiste kandidaten. Belangrijk is wel dat het kind wil meewerken. Dus voordat u iemand aanmeldt, graag overleggen met het kind en bijvoorbeeld de ouder die juist niet te fanatiek/overenthousiast is. Meldt ook dat het kind wil meewerken en met wie is overlegd in de mail die gestuurd kan worden naar [email protected] gmail.com.