Commissie Breedtesport

8-5-2017  | 
Mutaties commissie Breedtesport

Na jaren trouwe inzet heeft Robin Bassie besloten zijn functie als voorzitter van de commissie Breedtesport neer te leggen. Vanaf nu zal Kees de Hoog zijn rol overnemen. Robin zal tot het einde van het seizoen verantwoordelijk blijven voor MA en MB, maar niet meer betrokken zijn bij de selectie en indeling voor volgende seizoen.

De commissie is verheugd om te kunnen melden, dat de commissie is versterkt met twee nieuwe leden: Marloes van der Zee en Frank van Hoek. Gezien de mutaties zal het komende selectieproces vanuit de commissie in nauwe onderlinge samenwerking worden opgepakt.

Na het selectieproces zal Marloes lijnverantwoordelijk worden voor MA, Kees schuift door van MC naar MB, Esther Zuierveld van MD naar MC en Frank van Hoek zal lijnverantwoordelijke zijn voor MD.

Voor de jongenslijn blijft de verantwoordelijkheid liggen bij Hans Waasdorp (JD en JC) en Douwe Kamer (JA en JB). Ook voor de seniorenlijn verandert er niets en blijft Martijn Moret verantwoordelijk.

We zijn blij dat de commissie hiermee weer op sterkte is en klaar voor het nieuwe seizoen. Wij danken Robin voor zijn inzet en betrokkenheid !