GROTE CLUBACTIE VOOR DE JONGSTE JEUGD!

6-9-2017  | 

De Grote Clubactie is een actie waarmee verenigingen geld in kunnen zamelen voor hun club. Dit jaar zal NHC de IJssel met de Jongste Jeugd mee gaan doen aan de Grote Club Actie. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor de Jongste Jeugd en kunnen wij iedereen zijn hulp goed gebruiken.

Hoe werkt de grote clubactie?

Zaterdag 9 september a.s. ontvangen alle kinderen via hun coach een eigen verkoopboekje.

Vanaf zaterdag 16 september mogen de loten verkocht worden.

De kinderen gaan met hun ouders of vrienden langs de deuren of bij familie langs om loten te verkopen. De koper vult de gegevens in op het verkoopboekje en de kinderen geven een bedankbriefje en een deurzegel aan de koper.

Uiterlijk 29 september leveren de kinderen de ingevulde boekjes in bij zijn/haar coach.

Moeten de kinderen met geld over straat lopen?

De kinderen hoeven niet met geld over straat te lopen. De koper van een lot vult zijn bankgegevens in en de CJJ verzorgt dat het geld eenmalig wordt afgeschreven van de koper zijn rekening. Het is erg belangrijk dat de naam en het IBAN nr. goed en duidelijk op het formulier wordt opgeschreven.

Wat kan ik winnen met de Grote Clubactie?

Door mee te doen aan de Grote Clubactie kunnen wij straks mooie spullen kopen voor de Jongste Jeugd, waar iedereen van kan genieten bij zijn/haar training.

Daarnaast kan je als team een leuke hockeyclinic winnen. Het team wat de meeste loten verkoopt krijgt een clinic van heren of dames 1 en wordt na afloop ook nog eens verwend met een hapje en een drankje. Wie wil dat nou niet?

Tip:Ook andere sportclubs starten 16 september a.s. met de verkoop van loten, begin dus zo vroeg mogelijk met verkopen !

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn over de grote clubactie dan kan er contact opgenomen worden met Wendy Tanasale (06 48087004) of Djanessa Verstoep (06 48087004)

Namens de Commissie Jongste Jeugd willen wij iedereen alvast hartelijk bedanken voor zijn/haar bijdrage aan de verkoop!

Commissie Jongste Jeugd