Trainingen jongste jeugd januari-februari 2018

8-1-2018  | In tegenstelling tot ons bericht van gisteren, starten de veldtrainingen van de jongste jeugd pas op woensdag 17-1-2018. De reden is dat we eerder niet voldoende trainers beschikbaar hebben.

Keeperstrainingen
Keeperstrainingen worden weer wekelijks gehouden vanaf vrijdag 19 januari a.s. van 18.00 - 19.00 uur. De kinderen worden verzocht om om 17.45 uur klaar te staan in hun keeperstenue zodat de keeperstrainer op tijd kan beginnen.

Zaaltrainingen
Als een zaaltraining gepland staat op dezelfde dag dat er een veldtraining is, komt de veldtraining te vervallen. Zaaltraining gaat dus altijd voor veldtraining. 

Sommige teams hebben zelf een of meerdere zaaltrainingen geregeld. Ook in dat geval gaan zaaltrainingen voor veldtrainingen. Voorwaarde daarbij is wel dat er is afgestemd met de zaalcommissie en dat het team de data doorgeeft aan de CJJ (Hans Waasdorp).

Afgelasten veldtrainingen
Het kan zijn dat trainingen moeten worden afgelast als gevolg van het weer. We streven ernaar om dat voor 15.00 uur te laten weten en plaatsen in dat geval een bericht op de site van de club/via Lisa. Houdt de berichtgeving dus in de gaten bij twijfel.