Corona update & afsluiting 1e seizoenshelft

9-12-2020  | 

Update persconferentie 8 december jl.

Helaas bracht de persconferentie gisterenavond voor het grootste deel van de hockeysport nog geen verdere versoepelingen. Voor senioren geldt nog altijd dat het alleen in groepjes van vier en met anderhalve meter afstand mogelijk is te trainen. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond het virus in Nederland zijn er wellicht in januari versoepelingen mogelijk, wellicht eerst tot en met 27 jaar.  

Zodra meer bekend is, laten we dit vanzelfsprekend weten. 

 

Kerstvakantie 

Ondertussen naderen we de kerstdagen en het einde van het jaar.  De meeste jeugdteams stoppen aankomende week met trainen en hervatten de training half januari weer. 

De jongste jeugd traint door op de woensdag (met uitzondering van de kerstvakantie). Vanaf 4 februari wordt er ook weer getraind op de vrijdagen. 

Elk team is vrij om de komende weken door te trainen of conditietrainingen te doen. In verband met de sleutel van het hek, vragen we je om dit af te stemmen met [email protected] en [email protected] 

 

De kans bestaat dat in februari - en daar hopen we natuurlijk op - de competitie weer wordt hervat. Zodra we vanuit de KNHB iets daarover horen, zullen we dat communiceren. 

 

Voor nu wensen wij je een hele fijne Kerst en een mooie afsluiting van 2020. 

 

 

Blijf gezond!

Sportieve groet, 

Carolien, Edwin, Annelies, Sjors, Sylvia en Jorit