35-jarig bestaan: Update 1 mei 2011

1-5-2011  |  Is er nog wat verandert aan de lijst met activiteiten?
Bijgaand treffen jullie de actuele poster aan. Je ziet dat de definitieve line-up voor het 16+ feest bekend is (we zijn hier erg trots op: een aantal regionale top-dj’s komt speciaal naar De IJssel!) en dat Shary-An Nivillac komt optreden op 5 juni! Bovendien is er een speciaal feest op 1 juni, want dan bestaat onze BSO 2,5 jaar en ook dat moet gevierd worden.

Kan ik nog inzenden voor het IJssellied en/of de IJsselmascotte Lessy?
Er zijn geen inzendingen voor het IJssellied ontvangen, wel voor Lessy. Mocht je vergeten zijn in te zenden doe het dan de komende paar dagen, anders is het echt te laat…

En de officiële viering van het 35 jarig bestaan?
Die vindt plaats op 13 mei 2011 vanaf 20:00 uur. Iedereen is welkom! Zie de speciale uitnodiging en check uw post.

Kan ik sponsoren?
Speciaal voor onze sponsors hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld. Er zijn pakketten ‘Beperkt’ indien u één of enkele doelgroepen/evenementen wilt sponsoren. En er zijn pakketten ‘Volledig’ indien u alle doelgroepen/het complete evenement wilt sponsoren. Wij hopen natuurlijk u als sponsor te mogen begroeten. Mail naar [email protected] voor de brochures. Kent u sponsors wilt u dan aandacht bij ze vragen voor dit evenement?
Bovendien zoeken we nog naar een toiletunit en een geluid-lichtinstallatie – mocht iemand die (in natura) willen sponsoren?

Wat gaat het mij als lid kosten, al die activiteiten?
In verband met het toegangsbeleid, veiligheid en alcoholbeleid gelden er gedurende de periode van 1-11 juni een aantal speciale maatregelen voor de toegang tot het terrein. In de tabel hieronder vindt u de procedure en de kosten afhankelijk welke relatie u met NHC de IJssel heeft c.q. welke activiteiten u wilt bezoeken.
 


Hoe zit het met de beveiliging?
Voor een aantal activiteiten geldt dat beveiliging aanwezig is conform de geldende normen c.q. onze ervaring. Dit geldt in ieder geval voor de avondfeesten en de hoofdacts.

Hoe zit het met alcoholgebruik?
Tijdens alle activiteiten geldt dat scherp wordt toegezien op alcoholgebruik en –misbruik. Alleen met een blauw polsbandje kan alcohol worden verkregen. Het is niet toegestaan alcoholhoudende dranken aan te bieden aan minderjarigen (oranje polsbandje). Tijdens het gehele evenement zal scherp worden toegezien op de regels die in onze horecavergunning zijn vastgelegd.

Wat is de  ‘Grande Finale’ (11 juni 2011)?
Sport gaat over presteren. Echter, een team kan fantastisch presteren zonder kampioen te worden (bijvoorbeeld worden ingedeeld in een hogere klasse en geen enkele wedstrijd winnen, maar wel het maximale eruit halen). We hebben een aantal signalen ontvangen over de vermeende focus op kampioen worden en die nemen we serieus. Daarom hebben we besloten, mede omdat het 35-jarig bestaan iets is om allemaal te vieren, de kampioensrit dit jaar voor alleen de kampioensteams te vervangen door een huldiging van alle teams op het terrein zelf (en wel op veld 1).
Dit wordt nu uitgewerkt, maar hou er rekening mee dat ALLE teams worden verwacht op de Familie/IJsseldag.

Zijn er nog vrijwilligers nodig?
We zoeken nog naar wat vrijwilligers. Het gaat daarbij om assistentie ter plekke bij de activiteiten maar ook om toegangscontrole. Aanmelden via [email protected]

Hoe gaan de drieluiken op maandag tot en met donderdag?
Tijdens de drieluiken hebben we nog behoefte aan ballenjongens/meisjes (wel veilig..) en teambegeleiders. De E- en F-teams krijgen daar nog een uitnodiging voor.
Op maandag: Dames 1 drieluik met HCC en HDS.
Op dinsdag: Heren 1 drieluik met Gouda en HCC.
Op woensdag: Dames 2-3-4 drieluik.
Op donderdag: Heren 2-3-4-5 vierluik.
Voor ieder drieluik is er een optreden van Charl-O-T.

Hoe gaat het onderwaterhockey (10 juni 2011)?
Het onderwaterhockey zal beginnen met een instructie in het clubgebouw, waarna een clinic wordt gegeven in het Polderbad. Indien mogelijk zal ook een toernooitje worden opgezet. Het is erg belangrijk te weten hoeveel mensen hieraan mee willen doen. Om een inschatting van de te verwachten opkomst te kunnen maken, verzoeken we je als je mee gaat doen individueel of per team even een mailtje te sturen aan [email protected] We kunnen dit evenement dan beter plannen. Zwemkleding natuurlijk noodzakelijk.

Welke artiesten komen er?
We hebben twee hoofdacts kunnen aantrekken. Shary-An Nivillac (TVOH) op 5 juni rond 16:30 uur en Diggy Dex op 11 juni rond 20:00 uur. We zijn zeer trots dat we hen aan al onze leden, vrijwilligers en betrokkenen kunnen presenteren. De artiesten zijn ‘all-in’ en we gaan als De IJssel natuurlijk een onuitwisbare indruk op ze maken. Beide artiesten zijn zeer toegankelijk voor iedere leeftijd dus we verwachten u allemaal, van jong tot oud.

Hoe zit het met het gala (4 juni 2011)?
Het gala is doorgaans een chique bedoeling. Echter omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van de door ons ingehuurde band, het casino en natuurlijk een prachtige avond, downsizen we in dit jubileumjaar de dresscode iets. Avondkleding mag, maar nette uitgangskleding is ook mogelijk. Info over kaartverkoop volgt.

Hoe zit het met het 16+ feest (3 juni 2011)?
Voor het 16+ feest hebben we een line-up van 4 regionale top-DJ’s staan: DJ Tie-Rap, DJ Rabano, DJ Arva en NoizeBusters (Ekim & Mathiaz). Info over kaartverkoop volgt.

Bij welke activiteiten word ik verwacht?
In het programma is zoveel mogelijk rekening gehouden met alle doelgroepen. In deze tabel vind je de activiteiten en de zaken die voor jou bedoeld zijn.