Selectietrainingen

24-2-2013  | Afgelopen jaren werden de selectietrainingen gehouden in de maand juni. Dit jaar is dat echter niet mogelijk omdat vanaf 1 juni de nieuwe velden zullen worden aangelegd. Wij zijn daarom genoodzaakt om de trainingen dit jaar eerder te organiseren. Omdat de maand mei naast de meivakantie veel feestdagen bevat hebben we besloten om de selectietrainingen in de maand april te organiseren.

 Vooralsnog zijn de volgende selectiedata geprikt:

 

•          Vrijdagmiddag 12, april: 18:00 – 19:00: Meisjes E die komend seizoen

in een D-team uitkomen. Dit is een voorselectie voor de selectietraining van meisjes D op zondag.
Op zaterdag 13 april wordt bekend gemaakt welke meisjes doorgaan naar de volgende ronde.

•          Zondag 14 april,  9.00-12.00 uur: meisjes C en D (1e selectieronde)
•          Woensdagavond 17 april, 18:30 – 21:30 uur: jongens A, B, C en D

•          Vrijdagavond 19 april, 19:00 – 22:00 uur: meisjes A en B

•          Zondag 21 april:  9.00-12.00 uur: meisjes A, B, C en D (2e selectieronde)

 

 

Selectie bij inschrijving

 

Nieuw dit jaar is het vervallen van de verplichting om deel te nemen aan de selectietrainingen. Alleen spelers die komend seizoen graag in een selectieteam willen spelen hoeven zich in te schrijven voor de selecties.

 

Je kunt je via LISA inschrijven voor de selecties. Ga naar de homepage van de IJssel  en log in met je lidnummer. Na inloggen kom je op je persoonlijke pagina terecht en kun je je onder het kopje ‘Evenementen’ aanmelden voor de selecties. Heb je een probleem met inloggen stuur dan een mail naar [email protected].

 

Spelers van andere clubs

 

Speel je niet bij de IJssel maar wil je wel deelnemen aan de selecties stuur dan voor 1 april een mail naar[email protected].

 

Publicatie deelnemers

 

Begin april worden op de site de overzichten met de deelnemers aan de selectietrainingen gepubliceerd . Hierin zal ook worden aangegeven hoe laat en wanneer je aanwezig moet zijn. Sta je niet op de lijst dan kun je ook niet deelnemen aan de selecties !

 

Opleidingsteam

 

Tijdens de selectie wordt niet alleen geselecteerd voor het eerste team, maar ook voor het tweede team op basis van sterkte en ambitie van de spelers. Dit team valt onder de verantwoordelijkheid van de breedtesport.

 

Uitkomsten selectie

 

Op basis van de selectietrainingen maken we een voorlopige selectie van de 1e en 2e teams. Medio mei zullen de indelingen definitief gemaakt worden en zullen we deze bekend maken op de site.

 

Topsportteams

 

Als je geselecteerd wordt voor een topsport team (Meisjes en Jongens A1, B1, C1 en D1) dan verwachten we van je dat je volgend jaar beschikbaar bent voor het geven van training aan breedtesport teams en/of  topsport teams: liefst individueel of samen met iemand op een vaste avond, maar het kan uiteraard ook op basis van een roulatiesysteem per team. Wij denken dat we zo de hele jeugd mee kunnen laten profiteren van jullie enthousiasme en vaardigheden.

 

 

Heb je vragen en/of opmerkingen m.b.t. de komende selecties stuur dan een mail naar[email protected].

 

 

Technisch team NHC De IJssel