header foto
 

Business Club NHC de IJssel

De Business Club bestaat uit een groep ondernemers die de club een warm hart toedraagt.

Vanuit de Business Club worden diverse initiatieven genomen om de leden meer exposure binnen De IJssel te geven en de mogelijkheid te bieden om hun zakelijke netwerk te beheren en uit te breiden. Daarnaast, niet onbelangrijk, steun je met jouw lidmaatschap de club.

  • Het lidmaatschap kost jaarlijks € 395,- De helft van de inkomsten komt ten goede aan clubwensen; met het andere deel bekostigen we de bijeenkomsten.
  • Onze evenementen staan altijd in het teken van een gezellige sfeer en interactie met elkaar.
  • We organiseren minimaal 4 bijeenkomsten per seizoen.
  • Iedereen met een ondernemende instelling is van harte welkom.
Wil je meer weten over de Business Club? Ga naar https://bchcdeijssel.nl/ en neem gerust contact op. Spreek ons aan langs de lijn en mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]. We spreken je graag.

Commissieleden seizoen 2021/2022:


Programma seizoen 2021/2022:

Met de gezellige borrel hebben we inmiddels de seizoensaftrap achter de rug. QR-codes gescand, hapjes van IJssel Catering geheel Corona-proof voor ieder een eigen bordje. Het was een gezellige bijeenkomst.

De kookworkshop bij Chef'Special waar we tijdens het coronajaar met elkaar van zouden genieten, hopen we in dit seizoen wel doorgang te kunnen laten vinden. De betreffende zaterdag is nu nog niet bekend. Ontvangst zal zijn om 17.30 uur. 

De opvolgende evenementen moeten nog worden vastgesteld. Uiteraard houden we je via de IJssel Nieuwsbrief en op onze eigen website https://bchcdeijssel.nl/ op de hoogte van de data en de verdere invulling van deze vast ook heel gezellige evenementen. 

We zien je graag bij een van de bijeenkomsten!

Hartelijke groet,
de Business Club commissie:
Pamela van Deenen en Hans Flanderijn

 

Sponsoren