header foto
 

Sponsoringmogelijkheden

Hoe kan jij NHC de IJssel ondersteunen?

Er zijn vele mogelijkheden om je bedrijf te verbinden aan onze vereniging. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, hebben wij pakketten gemaakt van de meest voorkomende vormen van sponsoring, gericht op elk budget. De sponsorpakketten variëren van een hoofdsponsorschap van Dames 1 of Heren 1, het aankleden van senioren-, en junioren teams tot en met het sponsoren van een banner of hoekvlag.

Waar kan je je bedrijfsnaam zoal aan verbinden: 

  •     Bordsponsoring op of rond het veld 
  •     Kleding (kijk ook bij de pagina ‘kleding sponsoren’)
  •     Banners
  •     Cornervlaggen
  •     Dug-out
  •     Hoofdsponsorschap van Dames 1
  •     Wedstrijd sponsor Dames 1 en Heren 1
  •     Evenementen en/of onderdelen daarvan.

Als sponsor van NHC de IJssel ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de Business Club. Er worden minimaal vier bijeenkomsten per jaar georganiseerd met alle andere sponsoren en betrokkenen. Dit zijn leuke en leerzame bijeenkomsten waarin sport, netwerken en gezelligheid bij elkaar komen. Hier lees je meer over de Business Club.

Sponsorgeld wordt goed besteed
De inkomsten uit sponsoring komen rechtstreeks ten goede aan de ontwikkeling van het technische beleid, opleiden van ons technisch kader, voor het betalen van de trainersvergoedingen aan onze vrijwillige trainers/coaches en verbouwingen van ons clubhuis. Maar ook aan de activiteiten en evenementen die garant staan voor sfeer en gezelligheid.

Met slechts 4 stappen, willen we het sponsoren makkelijker en aantrekkelijker maken:
Stap 1: Neem contact op via [email protected] of 06 8146 0414
Stap 2: Samen bekijken wij de wensen om tot een mooie samenwerking te komen
Stap 3: Wij nemen de verdere afhandeling (in overleg) op ons
Stap 4: Na oplevering wordt het resultaat besproken en ben je sponsor van NHC De IJssel.

Sponsor worden van NHC de IJssel
Wil je meer informatie over sponsoring bij NHC de IJssel? Of wil je eens rustig met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sponsoring? Neem gerust contact op met één van de leden van de sponsorcommissie om de verdere mogelijkheden te bespreken via [email protected] of 06 8146 0414. Wij spreken graag met je af om bij een kop koffie op onze club verder te praten.

Vriendelijke groet,
Vrienden van De IJssel commissie


 

Sponsoren