header foto
 

Lid worden van HC De IJssel

Wil je hockeyen bij HC De IJssel? Meld je dan nu aan.

Geef je je halverwege het seizoen op, dan word je meestal eerst trainingslid. In het nieuwe seizoen delen we je vervolgens in een van onze gezellige teams in.

Jongste Jeugd
De minimumleeftijd is 5 jaar. Ben je tussen de 5 en 10 jaar oud, dan val je onder de jongste jeugd.
In mei organiseren we voor de jongste jeugd twee proeftrainingen. Als je je opgeeft via onderstaand aanmeldingsformulier, krijg je een uitnodiging voor de proeftrainingen. Je mag altijd twee keer proef trainen voordat je beslist of je lid wilt worden bij ons.

Voor 5 jarigen is er Funkey Hockey. Bij ons is een funkey lidmaatschap helemaal gratis! Als je dus op je 5de bij ons komt hockeyen betaal je het hele eerste jaar geen contributie.

Inschrijven
Om je aan te melden bij onze vereniging, vul je onderstaand digitale formulier volledig in. Op basis van je gegevens wordt meteen een inschrijfformulier aangemaakt. Deze ontvang je per mail. Onze ledenadministratie zal dan je inschrijving verwerken en neemt dan zo spoedig mogelijk contact op. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die sturen naar
[email protected]

Vrijwilligerswerk
NHC De IJssel is een vereniging, gerund door enthousiaste vrijwilligers. Dat betekent dat alle leden hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van de club. Bij de jeugdleden verwachten wij dat de ouders taken binnen de vereniging vervullen, zoals gastouder, coach of scheidsrechter. Bij toerbeurt rijden ouders de teamleden naar uitwedstrijden. Een rol binnen één van de vele commissies is natuurlijk ook een mogelijkheid. Oudere jeugdleden en senioren zetten zich in als trainer, spelleider en coach bij de jongere jeugdteams of bij het organiseren van evenementen of in één van de andere commissies. 

 Als je alleen vrijwilliger wilt worden bij HC De IJssel, ben je ook van harte welkom. Vul dan onderstaand formulier in en kies bij lidmaatschap voor 'Vrijwilliger'. Er zijn ieder seizoen weer nieuwe 'vacatures' te vervullen. Je vind deze op site onder het kopje 'vacatures'. Je kunt met vragen hierover ook een mail sturen naar onze secretaris via [email protected]


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra Informatie
   
   
   
   
   
   
   
   
  (nummer: 1,02)  
Arbitrage
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Sponsoren