Business Club

Business Club NHC de IJssel

De Business Club bestaat uit een groep vrijwilligers die de club een warm hart toedraagt. Wij vertegenwoordigen, door onze samenstelling een groot deel van onze vereniging. Ieder commissielid heeft een andere invalshoek en een eigen klankbord.

Als lid van de Business Club sla je twee vliegen in een klap: vanuit deze Business Club worden diverse initiatieven genomen om de sponsoren meer exposure te geven en de mogelijkheid te bieden om hun zakelijke netwerk te beheren en uit te breiden. Daarnaast, niet onbelangrijk, steun je met jouw lidmaatschap de club.

  • Onze evenementen staan altijd in het teken van een gezellige sfeer en interactie met elkaar.
  • Het lidmaatschap kost jaarlijks € 395,- aan NHC de IJssel. De helft van de inkomsten komt direct ten goede aan de vereniging; met het andere deel bekostigen we de bijeenkomsten.
  • Iedereen mag lid worden van de Business Club.
  • We organiseren minimaal 4 bijeenkomsten per seizoen.
Meer informatie ontvangen over de Business Club? Of eens rustig met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sponsoring? Neem hier gerust contact voor op. Schiet ons aan langs de lijn maar mailen mag natuurlijk ook naar [email protected]. Wij spreken je graag.

Commissieleden:Gedurende het seizoen 2019-2020 heeft de Business Club NHC de IJssel de volgende activiteiten gepland:

26 september: kennismakingsavond, wijnproeverij en presentatie nieuwe website geheel verzorgd door Business Club NHC de IJssel.

22 november: Hollandse avond bij Excelsior gecombineerd met een wedstrijd tegen FC Volendam. Uiteraard ook hier veel gezelligheid, eten en drinken.

21 maart: Kookworkshop bij Chef'Special waar we met elkaar genieten van een zelf bereid Italiaans sharing diner. Ontvangst 17.30 uur. 
Helaas zullen we dit evenement moeten verzetten naar seizoen 2020-2021.

7 juni: Ballen bij de buren met aansluitend een BBQ op de club (voorafgegaan door het bijwonen van de wedstrijd van Dames 1 voor de fanatiekelingen onder ons). Gelukkig voor ons is er 7 juni ook een TD (feestje op de club) dus houd 7 juni alvast vrij in de agenda's. Het zou zomaar een latertje kunnen worden.
Helaas zullen we ook dit evenement verzetten naar seizoen 2020-2021.

De precieze data van de opvolgende evenementen moeten nog worden vastgesteld. Uiteraard houden we je via de IJssel Nieuwsbrief en op onze eigen website https://bchcdeijssel.nl/ op de hoogte van de data en de verdere invulling van deze vast ook heel gezellige evenementen.

We zien je graag bij een van de bijeenkomsten!

Vriendelijke groet,
de sponsor- en Business Club commissie:

  • Emmelie Duine-Blok
  • Pamela van Deenen
  • Joris Duine
  • Hans Flanderijn
  • (Ed Ligthart)