header foto
 
Nieuws

Corona update 28 November

Nieuws afbeelding 28-11-2021

Beste leden,

 

Met de nieuwe avondlockdown die vanavond zijn ingegaan is de amateursport na 17.00 uur niet meer toegestaan.  Via de website en via de mail proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de huidige situatie op onze club. 

Wel/geen zaalhockey?  lees meer


Helaas zijn door de maatregelen van 26 november 2021 alle zaaltrainingen tot en met 19 december gecancelled. Juist op het moment dat wij gaan overschakelen van het veld naar de zaal.  Wat betekent dit voor het zaalhockey? Achter de schermen wordt al druk overlegd hoe we dit gaan aanpakken.  Er wordt gepoogd om alle verloren zaaluren tot en met 19 december zo veel mogelijk in te halen in de kerstvakantie. Hierin zijn wij in contact met de gemeente.Geen trainingen in de avond, maar wel wedstrijden tot 17.00 uur in het weekend.

 

De KNHB is vooralsnog vastbesloten om volgende week te starten met de zaalcompetitie.  Komende week vindt nog overleg plaats tussen KNHB, NOC*NSF en andere sportbonden over de gevolgen.  De KNHB heeft aangegeven (volledige bericht) dat de zaalcompetitie doorgaat. Wel zal een deel van de wedstrijden die na 17:00 uur ingepland staan, moeten worden verschoven. De KNHB onderzoekt de komende dagen de mogelijkheden. Wanneer meer bekend is over de nieuwe data en tijdstippen van de wedstrijden die verplaatst moeten worden, communiceren we hierover in de app en op de site. 

 

Veldtrainingen

Om teams een alternatief te kunnen bieden, is er de mogelijkheid voor teams om op de weekenden van 4 en 5, 11 en 12 en 18 en 19 december op het veld te trainen. De club is open op deze zaterdagen en zondagen van 09.00 tot 16.30. Onder de volgende voorwaarden kan er worden getraind:

- er kunnen tijdsloten voor halve velden gereserveerd worden tussen 09.00-16.30, geef hierbij specifiek aan op je gebruik wil maken van de zaalbalken zodat je met het team kunt trainen voor de zaalcompetitie. 

- Om een tijdslot te bemachtigen, stuur een mailtje naar [email protected] Zonder bevestiging van een tijdsslot en specifiek velddeel kan er niet getraind worden.  

- Teams die op zondagmiddag als laatste teams trainen met de zaalbalken dienen deze balken op te ruimen vanwege wekelijks onderhoud door de gemeente aan de velden

- Als een team wil trainen, dan zorgt dat team ervoor dat er een corona-coördinator aan de poort staat om de QR code te checken. Tevens is de taak van deze coördinator om ervoor te zorgen dat er geen toeschouwers het terrein betreden.

- Kleedkamers en WC’s in het clubhuis zijn alleen toegankelijk indien er coördinator een geldig QR code heeft gecheckt. 

- Als een team wil trainen, dan is er een sleutel nodig om het terrein op te komen en eventueel weer op slot te doen. Meerdere trainers zijn in het bezit van een sleutel. Probeer onderling even de sleutels te verdelen. Mocht een team niet in staat zijn om een sleutel te bemachtigen, dan kan je in ruil voor €50 borg een sleutel aanvragen bij Jorit via [email protected] 


Tot slot: de huidige corona maatregelen blijven ook nog steeds gelden, aangevuld met de 1.5 meter plicht (voorheen advies). Houd voldoende afstand, respecteer de regels van de overheid en blijf thuis wanneer je je niet fit voelt! 


Wij hopen natuurlijk dat deze nieuwe maatregelen na 18 december niet worden verlengd en houden jullie op de hoogte van wijzigingen en updates. 

 

Dank voor je medewerking en begrip.


Het Bestuur


Sponsoren